Shiatsu behandeling

Weg van Hara

Shiatsu behandeling

In mijn praktijk voor Shiatsu therapie, massage en Chinese kruiden doe ik alles met aandacht en vanuit mijn Hara.

Hara betekent onderbuik in het Japans. Je hara is een belangrijk diagnostisch middel en emotioneel en energetisch centrum. Mijn bedrijfsnaam ‘Weg van Hara’ verwijst naar het pad (de Dao) dat wij bewandelen. Op dit pad kom je uitdagingen tegen die je kunnen belemmeren je doel te bereiken. Dan raak je wég van je Hara, wat afleidt en ongemakken geeft.

Als Shiatsu therapeut help ik jou met het vinden en bewandelen van de Dao, jouw Weg.

Shiatsu behandeling en Traditioneel Chinese Geneeskunde

De Shiatsu behandeling w0rdt ondersteund met diagnostische technieken uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Deze technieken bestaan o.a. uit het voelen van de pols, de onderbuik (hara) en het bekijken van de tong. Naar aanleiding van de uitkomsten hiervan, stel ik een behandelplan op die op de specifieke klacht is toegespitst. Ook als je geen specifieke klachten hebt is een Shiatsu behandeling een weldaad voor zowel lichaam als geest.

Shiatsu behandeling bij chronische klachten

Shiatsu kan een enorme ondersteuning zijn voor mensen met chronische klachten. In Nederland hebben veel mensen chronische klachten zoals artrose, artritis, nek- en schouderklachten, rugklachten, diabetes, hart- en vaatziekten, darmklachten en psychische klachten. Daarnaast kan Shiatsu ondersteuning geven bij herstel van ziekte, bestraling, chemo, operatie en fysiek of mentaal trauma. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Shiatsu behandeling en aanvullende verzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Dan word de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed.

Afspraak maken

LET OP! NIEUWE PATIENTEN KUNNEN PAS VANAF BEGIN NOVEMBER 2023 EEN INTAKE/EERSTE CONSULT INPLANNEN.  Je kunt zelf een afspraak in de agenda inplannen. Wil je liever eerst even overleggen of kennis maken, neem dan contact op via telefoon, mail, of het contactformulier. Reeds gemaakte afspraken kunnen enkel telefonisch worden geannuleerd of gewijzigd. Bij het niet komen opdagen of niet annuleren binnen 48 uur wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Contact

Heb je vragen? Je kunt me bereiken via mail, telefoon of stuur hier een berichtje.
Ik neem snel contact met je op!

Stuur een berichtje !

E-Mail

info@wegvanhara.nl
Tel 06 - 451 627 12 (ik gebruik Whatsapp)

Praktijk

Soesterweg 378
3812 BJ Amersfoort